Bijbelstudie

Tijdens de bijbelstudies van de kerkgemeente Nehemia in Helmond, worden er verschillende onderwerpen en vraagstukken bestudeerd; zoals de geschiedenis van het ontstaan van de Ark des Verbonds tot persoonlijke karaktervorming en de geestelijke strijd die je dagelijks ervaart om het goede te doen in plaats van het slechte. (I.v.m. Covid-19 zijn er tijdelijk geen bijbelstudies)

Vergroot je kennis van de Bijbel en leer het Woord toe te passen in je leven!

Na elke studie ga je met een rugzak vol geestelijke wapens en kennis van Gods Woord, weer naar huis! Bovendien merk je hoe de dode letter (de Bijbel), werkelijk gaat groeien en tot leven komt in jouw eigen persoonlijke leven en relaties zoals je gezin, je familie en/of je collega’s op je werk. Zo besteden we veel aandacht aan je persoonlijke relatie met God en je relatie met je naasten, vanuit je talenten die God jou heeft gegeven, tot Zijn eer en vanuit jouw dienstbaarheid naar je naasten en omgeving.


Vrouwen event

Regelmatig organiseren wij special events, alleen voor vrouwen, zoals: een High Tea gecombineerd met een bijbelstudie. Houd de agenda goed in de gaten! 

Mannen event

Zin om met een groep lekker te bbq'en, pizza te eten en te praten over het woord van God? Check de datum in onze agenda!  

Kinder event

Wil je dat jouw kind opgroeit met geloofsgenootjes en op spelenderwijs onderwijs krijgt uit het woord van God? 
Bekijk of er een gepland is!