Richard Ministries

Ervaar je depressies, angsten, blokkades of andere vervelende emoties vanuit het verleden, of gebondenheden in je leven, in je huis of jezelf? Of zit je met onbeantwoorde geloofsvragen en mis je in je leven een persoonlijke relatie met God of Zijn Heilige Geest? Dan is een van mijn Ministeries iets voor jou! 

Unieke combinatie van pastoraat, theologie en praktijk!

Mijn Ministrie kenmerkt zich door een unieke combinatie van pastoraat, theologie en de praktijk. Het is Bijbelgetrouw en geloofsopbouwend, waarin je identiteit (je denken en doen en laten) steeds meer wordt geworteld in Christus. Bij mijn Ministrie kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, waarin je in een veilige omgeving, op maat gemaakte counseling krijgt. Ik geef je daarnaast praktische tips en tooling mee, waarmee je de counseling kennis, ook daadwerkelijk in de praktijk kunt brengen..

Waarom zou je een afspraak willen maken?

• Ik biedt een luisterend oor
• Ik help je bij je geloofsvragen en je geestelijke zorg
• Ik begeleid je bij het zoeken naar persoonlijke oplossingen
• Ik geef advies over allerlei praktische zaken
• We gaan samen de strijd aan tegen je verslaving of geestelijke gebondenheid
• Ik bidt met je voor je problemen, voor je kinderen of naasten
• Ik verwijs je, indien nodig, door naar reguliere hulpverlening

Bekijk hieronder of er een Ministrie voor je bij zit.

Pastorale zorg

Bekijk hier welke Pastorale zorg ik aanbied. Als iets je aanspreekt, stuur mij een berichtje via het contactformulier of maak een telefonische afspraak.  

Vrijzetting

Bekijk hier welke Vrijzetting zorg ik aanbied. Als iets je aanspreekt, stuur mij een berichtje via het contactformulier of maak een telefonische afspraak.

Bijbelstudies en Seminars

Bekijk hier welke Bijbelstudies en Seminars ik aanbied. Als iets je aanspreekt, stuur mij een berichtje via het contactformulier of maak een telefonische afspraak..